ЦВЕТАН ДИКОВСКИ - СЪЗДАТЕЛ НА САЙТА

Този сайт е създаден на обществени начала от Цветан Диковски - богослов, учител и публицист. Всички текстове и снимки от личния архив са предоставени от дъщерята на Йоло Кръстев - Камелия Йолова и съпругата Ваца Йолова. Превод на три стихотворения на английски език направи поетесата Полина Тодорова.

   

ОТ СЪЗДАТЕЛЯ НА САЙТА КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ

 Далеч съм от мисълта, че сме направили всичко необходимо. Това е само един начин да изпратим посланията на забележителния поет до повече хора. Сигурни сме, че мнозина могат да се поучат от творчеството му. Ще се чувстваме удовлетворени, ако по този начин намерим спомоществователи, да издадем стихосбирка и да направим наследеното от него достояние на по-голям кръг читатели. Сайтът не е обогатен с ефекти като уеб дизайн, истинският ефект в него предизвиква непреходната духовност извираща от стиховете на Йоло Кръстев. 

   

Сайтът е създаден в края на 2003 г. в гр. Бяла Слатина. Незначителни корекции са направени през 2004 г., През октомври 2009 година е изцяло преработен във вид на електронна стихосбирка, какъвто го виждате днес. За връзка със създателя на сайта използвайте този

Повече информация за създателя на страницата Цветан Диковски - православен богослов и публицист може да откриете в личния му блог с помощта на поместения по-долу линк:

ЛИЧЕН БЛОГ НА ЦВЕТАН ДИКОВСКИ